Hotel

Hotelul Codru este un hotel modern, de 4 stele din Chișinău, special conceput pentru oamenii de afaceri care apreciază intimitatea, serviciile personalizate și calitatea excelentă. Hotelul Codru este capabil să satisfacă cele mai exigente gusturi.

Situat in Chișinău, avind 4 stele în clasamentul internațional, oferă servicii la cel mai inalt nivel. Camere confortabile, intrerior stilat și elegant, curățenia impecabilă, personalul amabil, o gamă largă de servicii suplimentare oferite – sunt toate demne de cele 4 stele, oferind confort și comoditate oaspeților.

Cel mai bun loc pentru cazare in Chisinau

Hotelul este situat în centrul istoric al Chișinăului, în imediata vecinătate a Reședința Prezidențiale, Guvern, Parlament și cele mai importante Ambasade Europene. Hotelul dispune de 145 camere renovate, inclusiv 9 apartamente, care combină eleganţa şi confortul.

«DOWNTOWN» restaurant in Chișinău

Hotelul Codru oferă un mic dejun "bufet" incredibil de generos - cu stații individuale destinate bucatariilor mediteraneana, clasic europeană, asiatică și traditională.

Săli de conferința

Sălile de conferințe oferite sunt potrivite pentru orice eveniment, de la evenimente corporative la conferințe de presă și prezentări. Decorate cu gust, sălile de banchete sunt alegerea ideală pentru o nuntă de neuitat sau aniversare. Serviciile de calitate, creativitatea și atmosfera respectabilă a unui business hotel, reprezintă garanția succesului oricărui eveniment.

Când căutați hoteluri in Chisinau - alegeti Hotelul Codru. Cel mai bun hotel pentru cazare in Chisinau și noi ca raspuns vom fi bucurosi să vă spunem,
"Bine aţi venit!"

Data sosirii
Data plecării
Adulţi
Camere
.