Sala de conferințe

Organizarea corespunzătoare a negocierilor reprezintă cheia pentru o tranzacție de succes, iar o conferință bine organizată garantează atenția publicului. Vom organiza pentru Dumneavoastră orice tip de eveniment la cel mai înalt nivel și vom avea grijă de toate detaliile esențiale.

Vă stau la dispozitie săli de conferințe și banchete confortabile și spațioase, dotate cu facilități moderne si tehnologii înalte.

Sala de conferințe Courtyard 230 m2

"Courtyard" - un loc minunat pentru petreceri private și întâlniri de afaceri: cocktail-uri, concepute pentru 250 de persoane, sau cine pentru 40 de persoane. Această sală lasă în urmă o experiență de neuitat prin atmosfera deosebită – fiind situată pe perimetrul ferestrei, deschizând o uimitoare vedere panoramică spre terasa restaurantului. Asistentul personal va dezvolta conceptul evenimentului pana la cel mai mic detaliu, floriștii vor adăuga eleganță și prospețime, bucătarul-șef va răsfăța oaspeții cu bucate rafinate, iar ospătarii vor fi mereu in preajmă pentru o deservire discretă. Invitați-vă partenerii de afaceri în "Courtyard", iar ei vă vor deveni prieteni.

Echipament

Caracteristica unică a locului reprezintă combinația dintre echipamentul modern high-tech, funcționalitatea fiecărui detaliu și o locație ideală în inima orașului.

Asistentul personal va asigura organizarea perfectă a conferinței și va face orice ajustări și completări, menținând în același timp o atmosferă de lux și confort.

Data sosirii
Data plecării
Adulţi
Camere
.