Restaurante și Baruri

Fie că doriţi să organizaţi o ceremonie solemnă, un pranz de afaceri, o cină romantică, toate acestea vă va vor lasa amintiri placute, doar in cazul în care au fost desfășurate în condiții decente si luxul dorit. Restaurantele din Chișinău variază prin conceptul lor de proiectare, stilul în care este decorat interiorul, bucataria propusa, colecția de vinuri rafinate si cartea de cocktail-uri.

Fiind un Hotel de clasă Europeană, Codru Va invită să vizitați Restaurantul si Barul Downtown situate în incinta hotelului. Decorul plăcut si liniștit, interiorul clasic de lux și delicioasele specialități culinare de la bucătarul-șef nu pot lăsa pe nimeni indiferent. Colecția de vinuri cu aromă subtilă și buchet inedit îi va surprinde chiar și pe veritabilii cunoscători în gastronomie. Restaurantul nostru este situat chir în inima capitalei, unde puteți servi o cină deosebită, dupa o zi de plimbări și drumeții.

Atmosfera calda și romantică a barului confortabil, situat la parterul hotelului, este invaluită de aroma îmbietoare a cafelei și a dulciurilor delicioase. Aici va puteți petrece timpul, la o ceașcă din această băutură delicioasă, savurand o varietate bogată de deserturi.

O întâlnire de afaceri, petrecere cu prietenii sau o seară romantică petrecută în restaurantul sau barul hotelului "Codru", vă vor ramîne în memorie pentru o lungă perioadă de timp.

Informații suplimentare:
Tel:. +373 68100836
Locație: or. Chisinau, str. 31 August 1989 nr. 127

Restaurant in Chisinau

Data sosirii
Data plecării
Adulţi
Camere
.